4-dagers kurs2018-08-24T23:00:02+00:00

4-dagers kurs

Har du en følelse av å ikke være bra nok?
Savner du større grad av glede i livet ditt?
Går du rundt med en trist følelse i kroppen?

4-dager er et kurs som handler om å hjelpe deg å bearbeide din historie og gi deg redskapene til å kunne møte deg selv og andre med større grad av raushet. I løpet av de fire dagene vi er sammen, vil deltakerne få terapi i små grupper etterfulgt av samtaler om tematikken som dukker opp. Gruppen får også faglig påfyll og konkrete verktøy som kan være verdifulle for veien videre.

Kurset er for deg som:

 • ønsker å finne mer indre glede
 • savner mer energi
 • ønsker en nærere og kjærligere relasjon med familie og venner
 • savner en kjæreste, samboer eller en nær kjærlighetsrelasjon
 • har en følelse av tomhet eller håpløshet
 • sliter med indre uro, frykt eller angst
 • har ubearbeidet sorg og/eller sinne
 • ønsker å bearbeide tunge erfaringer
 • sliter med lave tanker om deg selv
 • har problemer med å ta valg eller vite hva du vil
 • kjenner på en skamfølelse

Fra: Ta deg sammen.
Til: Ta deg selv på alvor.

I generasjoner har voksne gjerne møtt barn på en slik måte at de har lært å overse eller pakke bort følelser.  Derfor sliter mange som er voksne med å ta egne følelser på alvor, noe som får store konsekvenser for den enkelte. Derfor mener vi at de aller fleste vil ha stor glede av å delta på 4 eller 2-dagers kurs. På kurset ønsker vi å normalisere følelser. Vi ønsker ikke å diagnostisere, definere eller kategorisere. Vårt mål er å hjelpe den enkelte til å finne sine svar og dermed bli bedre kjent med seg selv. En forutsetning for å kunne ta godt vare på seg selv, er å kunne gjenkjenne og siden anerkjenne egne følelser, behov og grenser.

På kurset tar vi på alvor at vi mennesker ikke er så forskjellige.  Vi har de samme følelsene og kan derfor lett identifisere oss med hverandre.  Det viser seg også at det å delta i en gruppe, maks 10 deltakere pr kurs, gir mange bonuseffekter som for eksempel:

 • Den som får terapi får etter terapien høre hva og hvordan de som var til stede opplevde terapien, noe som gjør at en blir ikke så alene på sin reise mot større forståelse av seg selv.
 • Det å få lov til å være tilstede under en terapi vekker gjerne gamle ubearbeidede følelser i kroppen slik at en kommer i kontakt med følelser som trenger å bli tatt på alvor og dermed bearbeidet.
Kursprisen kr 8.800,- (kan betales i to deler før samling)
Ved påmelding sendes faktura og når den er betalt, så er plassen din.

I tillegg kommer overnattings- og måltidspakken kr 2.900,- faktureres separat
Dette er en prispakke som inkluderer ankomst mandag ettermiddag/kveld og gjelder hele kurset. Oppholdsprisen inkluderer middag mandag kveld kl. 19. Det er lagt opp til at alle overnatter og spiser alle måltidene.

Kurset 4-dager begynner formelt tirsdag morgen kl 9, men de fleste velger å komme mandag kveld og spise middag sammen med de andre kursdeltakerne og de to terapeutene som leder kurset. Middagen mandag kveld begynner kl 19:00. Kurset slutter kl 15:00 fredag ettermiddag.

Påmeldingene er bindende, og eventuelle avbestillinger må skje skriftlig. Ved avbestilling belastes et gebyr på 20% av totalbeløpet. Dersom du avbestiller senere enn 14 dager før kursstart, belastes et gebyr på 50%, og ved avbestilling senere enn 7 dager før, belastes full kurs- og oppholdsavgift. Skulle du bli forhindret fra å delta, kan du eventuelt overlate plassen til en annen, hvis det er venteliste.

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

Kim Dalenberg:

Da har jeg landet etter mitt første 4-dagers. Det var vanskelig å kjenne på alt og ta farvel, nå kjenner jeg på en ekstrem takknemlighet. Hanne og Wenche har møtt meg og de andre med ubetinget kjærlighet. Aldri noen gang har jeg opplevd å ikke på noen som helst måte å bli dømt eller evaluert. Dere har virkelig forstått det, og jeg er dypt rørt og takknemlig. Med kjærlighet til alle.

Martin:

Det er veldig nytt for meg å kjenne på den tillit som jeg har til dere i EQ Institute. Dere er de første voksne i mitt liv som jeg føler har omsorg for meg, og det gir meg en stor følelse av håp.

Caroline:

Kjære Herdis, tusen takk for sist! Jeg er så glad for at det finnes 4 dagers kurs. Jeg føler at et stort lag av løken er skrelt av. Jeg føler meg så sårbar på en annerledes måte akkurat som det er et lag av kjærlighet rundt meg som beskyttet meg på vegen.

Nestor er et unikt kurssenter midt i Vestfold. De er kjent for kvalitetsforedrag og et godt kjøkken. Du finner Nestor i den sjarmerende kystperlen Melsomvik i Vestfold, nær E18, Stokke jernbanestasjon og Torp/Sandefjord lufthavn.

Hovedhuset der kurset 4-dagers holdes

 For info og påmelding send mail til ivar@eqi.no eller kontakt ham på tilf 413 10 600

«Å våge er å miste fotfeste en liten stund. Å ikke våge er å miste seg selv». Søren Kirkegaard.

EQ-terapi i praksis

Ved å anerkjenne alle følelser, hjelper vi den som får terapi, til å finne sine svar.

Påmelding

4-dagers, Melsomvik

september 25 - september 28

4-dagers, Melsomvik

oktober 16 - oktober 19

4-dagers, Melsomvik

november 13 - november 16

Ta kontakt for informasjon

Ivar Seip
Ivar SeipMELSOMVIK I VESTFOLD
+47 413 10 600.

EQ-terapeuter

Hanne Hjertaas
Hanne HjertaasMELSOMVIK I VESTFOLD
Wenche Kamp Øibrekken
Wenche Kamp ØibrekkenMELSOMVIK I VESTFOLD
Svava Thorhalldottir
Svava ThorhalldottirMELSOMVIK I VESTFOLD