Nyhet: Vi tilbyr nå 2-dagers helgekurs!

/, Uncategorized/Nyhet: Vi tilbyr nå 2-dagers helgekurs!

Nyhet: Vi tilbyr nå 2-dagers helgekurs!

På grunn av mange henvendelser fra folk som gjerne vil delta på 4-dagers kurs, men som ikke har anledning til å delta i ukedagene så har vi en gladnyhet.Vi tilbyr nå 2-dagers helgekurs, lørdag og søndag fra kl 9:30 – 16:00 både i Oslo, Stavanger og Bergen.

Kurset er for deg som:

 • ønsker å finne mer indre glede
 • savner mer energi
 • ønsker en nærere og kjærligere relasjon med familie og venner
 • savner en kjæreste, samboer eller en nær kjærlighetsrelasjon
 • har en følelse av tomhet eller håpløshet
 • sliter med indre uro, frykt eller angst
 • har ubearbeidet sorg og/eller sinne
 • ønsker å bearbeide tunge erfaringer
 • sliter med lave tanker om deg selv
 • har problemer med å ta valg eller vite hva du vil
 • kjenner på en skamfølelse

Fra: Ta deg sammen.
Til: Ta deg selv på alvor.

I generasjoner har voksne gjerne møtt barn på en slik måte at de har lært å overse eller pakke bort følelser.  Derfor sliter mange som er voksne med å ta egne følelser på alvor, noe som får store konsekvenser for den enkelte. Derfor mener vi at de aller fleste vil ha stor glede av å delta på 4 eller 2-dagers kurs. På kurset ønsker vi å normalisere følelser. Vi ønsker ikke å diagnostisere, definere eller kategorisere. Vårt mål er å hjelpe den enkelte til å finne sine svar og dermed bli bedre kjent med seg selv. En forutsetning for å kunne ta godt vare på seg selv, er å kunne gjenkjenne og siden anerkjenne egne følelser, behov og grenser. På kurset tar vi på alvor at vi mennesker ikke er så forskjellige.  Vi har de samme følelsene og kan derfor lett identifisere oss med hverandre. Det viser seg også at det å delta i en gruppe, maks 10 deltakere pr kurs, gir mange bonuseffekter som for eksempel:

 • Den som får terapi får etter terapien høre hva og hvordan de som var til stede opplevde terapien, noe som gjør at en blir ikke så alene på sin reise mot større forståelse av seg selv.
 • Det å få lov til å være tilstede under en terapi vekker gjerne gamle ubearbeidede følelser i kroppen slik at en kommer i kontakt med følelser som trenger å bli tatt på alvor og dermed bearbeidet.

Her er en uttalelse fra en tidligere kursdeltaker:

”Dere har åpnet øynene mine for sider jeg aldri har sett hos meg selv, men bare merket som en stadig tilbakevendende smerte og konstant uro i kroppen.  Fra nå av kommer jeg til å være i verden på en mye bedre måte☺  Evig takknemlig for dagene med dere!”

Det er begrenset med plasser, første mann til mølla:)

Påmeldingen er bindende, og eventuell avbestilling må skje skriftlig. Ved avbestilling belastes et gebyr på 20% av totalbeløpet. Dersom du avbestiller senere enn 14 dager før kursstart, belastes et gebyr på 50%, og ved avbestilling senere enn 7 dager før, belastes full kurs avgift. Skulle du bli forhindret fra å delta, kan du eventuelt overlate plassen til en annen, hvis det er venteliste.

Påmelding til både Oslo, Stavanger og Bergen her

2-dagers kurs med EQ-terapi, Oslo

september 14 - september 15

2-dagers kurs med EQ-terapi, Stavanger

september 14 - september 15

Kommentarer

kommenter

By |2018-09-24T15:13:14+02:00 28. februar 2018|Nyheter, Uncategorized|

Leave A Comment