Aina Reiss-Jacobsen starter 1. februar 2019 som daglig leder ved EQ Institute. Aina har en tverrfaglig bakgrunn med oppgaver og roller fra offentlig forvaltning og privat næringsliv, sist som regional leder for et større konsern innen omsorgs- og barnevernstjenester. Aina har også lang erfaring med ledelse og innovasjon, som passer utmerket for EQ Institute – der vi er nå.

Jeg stortrives som leder, og synes det er morsomt å legge til rette for innovasjon og utvikling. Jeg tror på relasjonens gjensidige avhengighet og at vi får større arbeidsglede når vi føler oss anerkjent og sett. Hvis vi i tillegg får utfordringer som er innenfor vår egen flytsone og opplever mestring kan resultatene bli magiske.

EQ Institute er glade for å kunne meddele at vi har fått en slik kapasitet som Aina til å lede selskapet fremover. Aina er utdannet EQ-terapeut og deler vår visjon og våre verdier.

Herdis Palsdottir vil fortsette som fagansvarlig, lærer, EQ-terapeut og foredragsholder. Dora Thorhallsdottir vil fortsatt sitte i styret, være lærer og foredragsholder – i tillegg til alle sine prosjekter.

 

– Det er veldig spesielt som gründer, å gå av som daglig leder og gi stafettpinnen videre til en annen. Det er ikke uten grunn at det brukes et bilde på at «noen andre overtar babyen» – for du verden så glad man kan bli i et firma! Når barnet nå overlates til Aina, så er det med full tillit og tro på at hun vil ivareta denne 12-åringen på en optimal måte. Nye muligheter, vekst og ivaretakelse av alt det fine vi har skapt vil bli tatt godt hånd om av Aina, som er så utrolig kvalifisert – og varm som menneske.

 

EQ Institute har vært i drift i 12 år, det er gjort mange erfaringer underveis og det er mye å bygge videre på. Nå vil Aina være med å videreutvikle selskapet som etablerte skolen hvor hun begynte på den 3-årige terapiutdanningen i 2013.

Jeg tenker at jeg er svært godt rustet til å lede selskapet, og vil sammen med alle de fine menneskene i selskapet, utvikle og foredle EQ Institutes virksomhetsområder. Det blir spennende å se hva vi sammen vil få til fremover. Jeg kjenner på en ydmykhet for at Herdis og Dora overlater ledelsen til meg, men er trygg på at vi er godt rustet for veien videre. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle lærere, ansatte, studenter og alle våre samarbeidspartnere. Dette oppleves som å komme hjem! 

Vi ønsker Aina Reiss-Jacobsen velkommen på laget!

Kontakt:
Aina Reiss-Jacobsen // aina@eqi.no

Kommentarer

kommenter