I Terapipodden møter vi personer som ønsker å få hjelp til å se nærmere på angst, lav selvfølelse og uro.

I hver episode vil vi følge EQ-terapeut Svava Thorhallsdottir mens hun gir EQ-terapi. Denne terapiformen rydder opp i følelser og mønstre som har satt seg fast i kropp og underbevissthet.

I den første episoden møter vi ”Stine”. Hun beskriver seg selv som et ja-menneske som gjerne hjelper andre, men glemmer seg selv. Det er første gang ”Stine” får EQ-terapi, og i løpet av terapien kommer det frem at hun har en dyp følelse av å ikke være god nok – og denne følelsen har hun fått fra sin strenge far.

Du kan høre første episode av Terapipodden på Soundcloud her: «Stine» – Første episode

Neste episode blir tilgjengelig onsdag 10. april.

 

 

Svava Kristin Thorhallsdottir er forfatter, foredragsholder, EQ-terapeut og lærer på EQ Institute. Hun har jobbet som EQ-terapeut siden 2012, har en bachelor i media-studier og lang erfaring fra TV-bransjen. Svava er gift og har tre barn. Hun ønsker seg hund, men er allergisk.
Kontakt: Svava Thorhallsdottir / tlf. 926 48 279 / e-post

 

 

Ønsker du å skape en nær, kjærlig og slitesterk relasjon til deg selv, slik at du kan skape tilsvarende relasjoner til familie, venner og andre?

Vi tilbyr 2- og 4-dagers kurs med EQ-terapi i Oslo og Stavanger.

Kursene gir deg en mulighet til komme videre i din egen utvikling mot stadig bedre selvfølelse og styrke din emosjonelle intelligens. På kurs hos oss vil du få EQ-terapi i liten gruppe, etterfulgt av samtaler om tematikken som dukker opp. På kurset tar vi på alvor at vi mennesker ikke er så forskjellige. Vi har de samme følelsene og kan derfor lett identifisere oss med hverandre.

Les mer om kurs med EQ-terapi og se kursoversikt her: https://eqi.no/kurs-terapi/

Kommentarer

kommenter