I Terapipodden møter vi personer som ønsker å få hjelp til å se nærmere på angst, lav selvfølelse og uro.

I hver episode vil vi følge EQ-terapeut Svava Thorhallsdottir mens hun gir EQ-terapi. Denne terapiformen rydder opp i følelser og mønstre som har satt seg fast i kropp og underbevissthet.

I dagens episode kommer «Stine» til meg for andre gang. Jeg lurer på om relasjonen til faren har blitt bedre etter forrige terapi? I dag ønsker hun å se nærmere på hvorfor hun velger feil typer, og hvorfor hun er selvutslettende i parforhold.

Du kan høre andre episode av Terapipodden på Soundcloud her: «Stine» – Andre episode
eller på Spotify her: «Stine» – Andre episode

Terapipodden tar påskeferie og er tilbake med ny episode onsdag 24. april.


Har du ikke hørt første episode? 

Du kan høre første episode av Terapipodden på Soundcloud her: «Stine» – Første episode
eller på Spotify her: «Stine» – Første episode.

 

 

Svava Kristin Thorhallsdottir er forfatter, foredragsholder, EQ-terapeut og lærer på EQ Institute. Hun har jobbet som EQ-terapeut siden 2012, har en bachelor i media-studier og lang erfaring fra TV-bransjen. Svava er gift og har tre barn. Hun ønsker seg hund, men er allergisk.
Kontakt: Svava Thorhallsdottir / tlf. 926 48 279 / e-post

 

Lurer på hvem vi på EQ Institute er og hva vi står for? Da er du hjertelig velkommen til EQ-mandag!

Ønsker du mer informasjon om vårt utdanningstilbud, er du nysgjerrig på EQ-terapi eller ønsker å få et innblikk i hvordan vi jobber? Velkommen til oss mandag 6. mai kl 13.00 – 16.00 i Oslo eller Bergen.

Målsettingen er å hjelpe hverandre til å forstå oss selv bedre ved å tenke høyt sammen, være til stede og få terapi hvis det er ønskelig. En EQ-terapeut vil være vertskap og tar ansvaret for innmelding, terapier og samtaler. Pris kr. 250,-

Les mer om EQ-mandag her.

Kommentarer

kommenter