I Terapipodden møter vi personer som ønsker å få hjelp til å se nærmere på angst, lav selvfølelse og uro.

I hver episode vil vi følge EQ-terapeut Svava Thorhallsdottir mens hun gir EQ-terapi. Denne terapiformen rydder opp i følelser og mønstre som har satt seg fast i kropp og underbevissthet.

I dagens episode kommer ”Katrine” til meg og det er første gang hun får terapi. ”Katrine” bærer på en følelse av uro, og kjenner på ensomhet. Hun opplever angst hver dag og føler ikke at hun er god nok som hun er. I løpet av dagens terapi vil ”Katrine” oppleve hvor ensomheten, angsten og følelsen av å ikke være god nok kommer fra.

Du kan høre tredje episode av Terapipodden på Soundcloud her: «Katrine» – Første episode
eller på Spotify her: «Katrine» – Første episode

Neste episode av Terapipodden kommer onsdag 1. mai.

 

 

Svava Kristin Thorhallsdottir er forfatter, foredragsholder, EQ-terapeut og lærer på EQ Institute. Hun har jobbet som EQ-terapeut siden 2012, har en bachelor i media-studier og lang erfaring fra TV-bransjen. Svava er gift og har tre barn. Hun ønsker seg hund, men er allergisk.
Kontakt: Svava Thorhallsdottir / tlf. 926 48 279 / e-post

 

Ønsker du å fremme din EQ-kompetanse?

Vår 1-årige deltidsutdanning gir deg større forståelse for hva som skjer mellom mennesker, og hva som er grunnen til at vi reagerer og handler som vi gjør. Nye klasser starter i Oslo, Bergen og Stavanger i august. I Oslo tilbyr vi nå også utdanningen på lørdager! Les mer om 1-årig deltidsutdanning i EQ-kompetanse her.

Kommentarer

kommenter