I Terapipodden møter vi personer som ønsker å få hjelp til å se nærmere på angst, lav selvfølelse og uro.

I hver episode vil vi følge EQ-terapeut Svava Thorhallsdottir mens hun gir EQ-terapi. Denne terapiformen rydder opp i følelser og mønstre som har satt seg fast i kropp og underbevissthet.

I dagens episode kommer «Katrine» tilbake for andre gang. Hun forteller at hun ikke har hatt et eneste angstanfall siden sist. «Katrine» sier hun har kjent på et sinne overfor sin mor, og i dagens episode ser vi nærmere på dette. Vi møter også «lille Katrine» som er 8-9 år, ligger alene på sykehus og føler på skyldfølelse for at hun ikke er som alle andre.

Du kan høre fjerde episode av Terapipodden på Soundcloud her: «Katrine» – Andre episode
eller på Spotify her: «Katrine» – Andre episode

Neste episode av Terapipodden kommer onsdag 8. mai.

 

 

Svava Kristin Thorhallsdottir er forfatter, foredragsholder, EQ-terapeut og lærer på EQ Institute. Hun har jobbet som EQ-terapeut siden 2012, har en bachelor i media-studier og lang erfaring fra TV-bransjen. Svava er gift og har tre barn. Hun ønsker seg hund, men er allergisk.
Kontakt: Svava Thorhallsdottir / tlf. 926 48 279 / e-post

 

 

 

Ønsker du å fremme din EQ-kompetanse?

Vår 1-årige deltidsutdanning gir deg større forståelse for hva som skjer mellom mennesker, og hva som er grunnen til at vi reagerer og handler som vi gjør. Nye klasser starter i Oslo, Bergen og Stavanger i august. I Oslo tilbyr vi nå også utdanningen på lørdager! Les mer om 1-årig deltidsutdanning i EQ-kompetanse her.

Kommentarer

kommenter