I Terapipodden møter vi personer som ønsker å få hjelp til å se nærmere på angst, lav selvfølelse og uro.

I hver episode vil vi følge EQ-terapeut Svava Thorhallsdottir mens hun gir EQ-terapi. Denne terapiformen rydder opp i følelser og mønstre som har satt seg fast i kropp og underbevissthet.

I dagens episode kommer «Katrine» for tredje og siste gang. I terapien møter vi både «Tenårings-Katrine» og «Barnehage-Katrine» og begge to føler seg forvirret og ikke hørt. Hvordan har de hendelsene «Katrine» opplever i terapien påvirket livet hennes?

Du kan høre femte episode av Terapipodden på Soundcloud her: «Katrine» – Tredje episode
eller på Spotify her: «Katrine» – Tredje episode

 

 

Svava Kristin Thorhallsdottir er forfatter, foredragsholder, EQ-terapeut og lærer på EQ Institute. Hun har jobbet som EQ-terapeut siden 2012, har en bachelor i media-studier og lang erfaring fra TV-bransjen. Svava er gift og har tre barn. Hun ønsker seg hund, men er allergisk.
Kontakt: Svava Thorhallsdottir / tlf. 926 48 279 / e-post

 

 

 

Ønsker du å fremme din EQ-kompetanse?

Vår 1-årige deltidsutdanning gir deg større forståelse for hva som skjer mellom mennesker, og hva som er grunnen til at vi reagerer og handler som vi gjør. Nye klasser starter i Oslo, Bergen, Bømlo og Stavanger i august. I Oslo tilbyr vi nå også utdanningen på lørdager! Les mer om 1-årig deltidsutdanning i EQ-kompetanse her.

Kommentarer

kommenter