Vi avslutter podcast-sesongen med egenterapi!
EQ-terapeut Svava Thorhallsdottir gir deg muligheten til å gi deg selv en mini-terapi når du har behov for det.

Du kan høre sjette episode av Terapipodden på Soundcloud her: Sjette episode – Egenterapi
eller på Spotify her: Sjette episode – Egenterapi

 

 

Svava Kristin Thorhallsdottir er forfatter, foredragsholder, EQ-terapeut og lærer på EQ Institute. Hun har jobbet som EQ-terapeut siden 2012, har en bachelor i media-studier og lang erfaring fra TV-bransjen. Svava er gift og har tre barn. Hun ønsker seg hund, men er allergisk.
Kontakt: Svava Thorhallsdottir / tlf. 926 48 279 / e-post

 

 

 

Ønsker du å fremme din EQ-kompetanse?

Vår 1-årige deltidsutdanning gir deg større forståelse for hva som skjer mellom mennesker, og hva som er grunnen til at vi reagerer og handler som vi gjør. Nye klasser starter i Oslo, Bergen, Bømlo og Stavanger i august. I Oslo tilbyr vi nå også utdanningen på lørdager! Les mer om 1-årig deltidsutdanning i EQ-kompetanse her.

Kommentarer

kommenter