Det er med stor glede og stolthet vi kan informere om at EQ-terapi, utført av medlemmer i Norsk forening for EQ-terapeuter, er godkjent som et alternativt behandlingstilbud fra Helsedirektoratet. Dette er en viktig og gledelig milepæl i vår historie.

Det betyr at Norsk forening for EQ-terapeuter (NEQ) er en godkjent utøverforening. Alle EQ-terapeuter med diplom fra EQ Institute kan bli medlem i foreningen. Medlemmer i NEQ forplikter seg til å følge NEQ sine retningslinjer i tråd med Helsedirektoratets godkjenning. NEQ vil sikre en faglig kompetanse hos medlemmene, med krav om jevnlig oppdatering på fag og oppfølging fra direktoratets side. Det at medlemmer av NEQ nå vil utøve et godkjent behandlingstilbud innebærer momsfritak for både utøver og mottaker.

 

_

Jeg er uendelig takknemlig for denne godkjenningen. Ja, det har vært en lang reise. Nå tenker jeg at EQ-terapi er blitt anerkjent som dagens og morgendagens tilbud.

Herdis Palsdottir, grunnlegger og faglig leder

_
For mer informasjon:
Herdis Palsdottir, herdis@eqi.no.

 

 

Foto: Fartein Rudjord / farteinrudjord.net

 

_

Kommentarer

kommenter