Barn/Ungdom2019-03-04T15:24:55+02:00

Barn/Ungdom

Du er født perfekt. Men sannsynligvis har du på et eller annet tidspunkt blitt lurt til å tro noe annet. I terapien hjelper vi deg til å bli kvitt ubearbeidet bagasje, som står i veien for at du kan skape ditt optimale liv.

Når barn kommer til verden har de alle sine grunnfølelser med seg. Grunnfølelsene kan sammenlignes med de tre grunnfargene som er rød, gul og blå. For å lage grønn farge trenger jeg å blande sammen grunnfargene gul og blå. På samme måte har vi fem grunnfølelser. De er: sinne, redsel, sorg, glede og lyst. Følelsen av å være sjalu kan derfor være blandet sammen av for eksempel sorg og redsel, men barn har ikke lært å sortere følelsene fra hverandre. Barn trenger å lære hva de ulike følelsene heter og hvordan det er hensiktsmessig å møte de ulike følelsene. Barn trenger noen som ser og reagerer hensiktsmessig på deres følelser og behov.

I terapien ønsker vi å hjelpe barnet/ungdommen til å forstå seg selv bedre, slik at han eller hun kan ta bedre vare på seg selv. Det er tungt å bære på vonde følelser alene, men de blir lettere når du deler dem med en annen.

Hos oss møter du en EQ-terapeut som ønsker å forstå deg og tillater deg å føle det du føler. Kom som du er, med alle dine følelser enten du er sint, lei, redd eller deprimert.

Ring oss gjerne for timebestilling eller en uforpliktende samtale på tlf: +47 413 10 600 eller send oss en e-post på post@eqi.no.