Individuell

Du er født perfekt. Men sannsynligvis har du på et eller annet tidspunkt blitt lurt til å tro noe annet. I terapien hjelper vi deg til å bli kvitt ubearbeidet bagasje, som står i veien for at du kan skape ditt optimale liv.

Den måten du blir møtt på av dine omsorgspersoner, de første 6-7 årene av ditt liv, vil være den samme måten du møter deg selv og andre på i ditt voksne liv. Svært mange har opplevd følelsen av å ikke være bra nok, noe som preger dem resten av livet. Grunnen til det, er at valgene du gjør, er i samsvar med hva du synes om deg selv.

Terapiformen vår handler om å endre det mønsteret, rydde opp i sekken med ubearbeidede følelser, slik du ser din egen verdi og tør å være mer ærlig om hvem du er. Det handler om å få en god selvfølelse og ta deg selv mer på alvor.

Du finner oversikt over EQ-terapeuter tilknyttet Norsk forening for EQ-terapeuter her.


Tilbakemelding fra terapi:

– Jeg er så utrolig takknemlig for de redskapene terapien har gitt meg. Jeg er nå i stand til å akseptere dårlig dager. Jeg klarer da å være god mot meg selv og støtte meg selv. Jeg tør å kjenne på frykten og bearbeide den. Jeg vokser, jeg gleder meg, jeg tør å være glad, jeg tør å ta kamper, jeg tør å være uenig og kan inngå kompromisser. Jeg opplever en indre glede og mestrer hverdagen.

Anne, 39 år