Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Bli kvitt gammel bagasje!

Ditt livs reise hjem til deg selv

4-dagers kurs med EQ-terapi i Melsomvik 

Kurset hjelper deg å bearbeide din historie og gir deg redskapene til å kunne møte deg selv og andre med større grad av raushet og glede.

Kurset er for deg som:

  • synes det er vanskelig å være deg
  • har bekymringer og frykt som tar stor plass i livet
  • har en indre kritisk stemme som snakker deg ned
  • sliter med depresjon, indre uro, frykt eller angst
  • har en følelse av tomhet eller håpløshet
  • har problemer med å ta valg eller vite hva du vil
  • sliter med lave tanker om deg selv og følelse av skam
  • ønsker å finne mer indre glede

Kurset hjelper deg å skape en nær, kjærlig og slitesterk relasjon til deg selv, slik at du kan skape tilsvarende relasjoner til familie, venner og andre.

I løpet av kurset vil du få terapi i liten gruppe, etterfulgt av samtaler om tematikken som dukker opp. Dette gir deg en mulighet til komme videre i din egen utvikling mot stadig bedre selvfølelse, styrke din emosjonelle intelligens – bli mer autentisk.

I generasjoner har voksne gjerne møtt barn på en slik måte at de har lært å overse eller pakke bort følelser. Derfor sliter mange som er voksne i dag med å ta egne følelser på alvor, noe som får store konsekvenser for den enkelte. Derfor mener vi at de aller fleste vil ha stor glede av å delta på kurs.

På kurset ønsker vi å normalisere følelser.
Vi ønsker ikke å diagnostisere, definere eller kategorisere.

Vårt mål er å hjelpe den enkelte til å bearbeide vonde erfaringer, finne sine svar og dermed bli bedre kjent med seg selv. En forutsetning for å kunne ta godt vare på seg selv, er å kunne gjenkjenne og siden anerkjenne egne følelser, behov og grenser. Vi vil også hjelpe deg til å identifisere og forstå de indre stemmene som snakker deg ned.

På kurset tar vi på alvor at vi mennesker ikke er så forskjellige.
Vi har de samme følelsene og kan derfor lett identifisere oss med hverandre.

Det å få terapi i liten gruppe gir mange bonuseffekter:

  • Den som får terapi får etter terapien høre hva og hvordan de som var til stede opplevde terapien, noe som gjør at en blir ikke så alene på sin reise mot større forståelse av seg selv
  • Det å få lov til å være tilstede under en terapi vekker gjerne gamle, og ofte glemte, ubearbeidede følelser i kroppen slik at en kommer i kontakt med følelser som trenger å bli tatt på alvor og bli bearbeidet

Kursholdere er EQ-terapeutene Wenche Kamp Øibrekken og Hanne Hjertaas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dato: 22. – 25. september, fremmøte mandag 21. september til middag kl. 19.00.
Tidspunkt: Kl 09.00 – 16.30 alle dager. Fredag slutter vi kl. 15.00.
Hvor: Melsomvik i Vestfold.
Pris: Kr. 8 000,- for kurset. I tillegg kommer kr. 3 900,- for opphold. Du får eget rom med bad og dusj, frokost, lunsj og middag hver dag. I tillegg får du kaffe/te, frukt og nøtter mellom måltidene. Vi har to plasser til studentpris for EQI-studenter.

Du melder deg på direkte til Wenche Kamp Øibrekken på e-post: wekampen@gmail.com eller på telefon 922 27 140. 

Påmeldingen er bindende, og eventuell avbestilling må skje skriftlig. Ved avbestilling belastes et gebyr på 20% av totalbeløpet. Dersom du avbestiller senere enn 14 dager før kursstart, belastes et gebyr på 50%, og ved avbestilling senere enn 7 dager før, belastes full kursavgift. Skulle du bli forhindret fra å delta, kan du eventuelt overlate plassen til en annen hvis det er venteliste.

 

Uttalelse fra tidligere kursdeltaker:

”Dere har åpnet øynene mine for sider jeg aldri har sett hos meg selv, men bare merket som en stadig tilbakevendende smerte og konstant uro i kroppen. Fra nå av kommer jeg til å være i verden på en mye bedre måte. Evig takknemlig for dagene med dere!”

Kommentarer

kommenter

Go to Top