Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Har du en følelse av å ikke være bra nok? Savner du større grad av glede i livet ditt? Går du rundt med en trist følelse i kroppen?

4-dager er et kurs som handler om å hjelpe deg å bearbeide din historie og gi deg redskapene til å kunne møte deg selv og andre med større grad av raushet. I løpet av de fire dagene vi er sammen, vil deltakerne få terapi i små grupper etterfulgt av samtaler om tematikken som dukker opp. Gruppen får også faglig påfyll og konkrete verktøy som kan være verdifulle for veien videre.

Tilbakemelding fra en kursdeltaker:

Jeg kjenner på en indre ro, som jeg ikke kan huske å ha vært i kontakt med før.
Jonas (46)

 

Dette er den største gaven jeg noensinne har gitt meg selv. Jeg kjenner at disse dagene har en stor betydning i livet mitt, og fortsettelsen på min reise.
Martin (52)

 

Det er veldig nytt for meg å kjenne på den tillit som jeg har til dere i EQ Institute. Dere er de første voksne i mitt liv som jeg føler har omsorg for meg, og det gir meg en stor følelse av håp.
Caroline (39)

 

Kjære Herdis, tusen takk for sist! Jeg er så glad for at det finnes 4 dagers kurs. Jeg føler at et stort lag av løken er skrelt av. Jeg føler meg så sårbar på en annerledes måte akkurat som det er et lag av kjærlighet rundt meg som beskyttet meg på vegen.
Deltager på 4 dagers.

Pris

Kursprisen kr 8.800,- (kan betales i to deler før samling)
Ved påmelding sendes faktura og når den er betalt, så er plassen din.

I tillegg kommer overnattings- og måltidspakken kr 2.900,- faktureres separat
Dette er en prispakke som inkluderer ankomst mandag ettermiddag/kveld og gjelder hele kurset. Oppholdsprisen inkluderer middag mandag kveld kl. 19. Det er lagt opp til at alle overnatter og spiser alle måltidene.

Kurset 4-dager begynner formelt tirsdag morgen kl 9, men de fleste velger å komme mandag kveld og spise middag sammen med de andre kursdeltakerne og de to terapeutene som leder kurset.  Middagen mandag kveld begynner kl 19:00. Kurset slutter kl 15:00 fredag ettermiddag.

Påmeldingene er bindende, og eventuelle avbestillinger må skje skriftlig. Ved avbestilling belastes et gebyr på 20% av totalbeløpet. Dersom du avbestiller senere enn 14 dager før kursstart, belastes et gebyr på 50%., og ved avbestilling senere enn 7 dager før, belastes full kurs- og oppholdsavgift. Skulle du bli forhindret fra å delta, kan du eventuelt overlate plassen til en annen, hvis det er venteliste.

Nestor er et unikt kurssenter midt i Vestfold. De er kjent for kvalitetsforedrag og et godt kjøkken. Du finner Nestor i den sjarmerende kystperlen Melsomvik i Vestfold, nær E18, Stokke jernbanestasjon og Torp/Sandefjord lufthavn.

Hanne Hjertaas og Wenche Kamp Øibrekken er ansvarlige EQ-terapeuter på denne samlingen.

For info og påmelding send mail til ivar@eqi.no eller kontakt han på tlf 99614010.

«Å våge er å miste fotfeste en liten stund. Å ikke våge er å miste seg selv.» Søren Kirkegaard.

Kommentarer

kommenter