Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bli kvitt gammel bagasje!

4-dagers kurs med EQ-terapi

Dette kurset hjelper deg å bearbeide din historie og gir deg redskapene til å kunne møte deg selv og andre med større grad av raushet og glede.

Kurset er for deg som:

• sliter med depresjon, indre uro, frykt eller angst
• har en følelse av tomhet eller håpløshet
• har problemer med å ta valg eller vite hva du vil
• sliter med lave tanker om deg selv og følelse av skam
• ønsker å finne mer indre glede
• ønsker å få ut ubearbeidet sorg og sinne

Kurset hjelper deg å skape en nær, kjærlig og slitesterk relasjon til deg selv, slik at du kan skape tilsvarende relasjoner til familie, venner og andre.

I løpet av kurset vil du få terapi i liten gruppe, etterfulgt av samtaler om tematikken som dukker opp. Dette gir deg en mulighet til å komme videre i din egen utvikling mot stadig bedre selvfølelse, styrke din emosjonelle intelligens – bli mer autentisk.

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltakere:

Jeg kjenner på en indre ro, som jeg ikke kan huske å ha vært i kontakt med før.
Jonas (46)

Dette er den største gaven jeg noensinne har gitt meg selv. Jeg kjenner at disse dagene har en stor betydning i livet mitt, og fortsettelsen på min reise.
Martin (52)

Det er veldig nytt for meg å kjenne på den tillit som jeg har til dere i EQ Institute. Dere er de første voksne i mitt liv som jeg føler har omsorg for meg, og det gir meg en stor følelse av håp.
Caroline (39)

Jeg er så glad for at det finnes 4-dagers kurs. Jeg føler at et stort lag av løken er skrelt av. Jeg føler meg så sårbar på en annerledes måte, akkurat som det er et lag av kjærlighet rundt meg som beskyttet meg på vegen.
Deltager på 4 dagers.

I generasjoner har mange voksne gjerne møtt barn på en slik måte at de har lært å overse eller pakke bort følelser. Derfor sliter mange som er voksne i dag med å ta egne følelser på alvor, noe som får store konsekvenser for den enkelte. Derfor mener vi at de aller fleste vil ha stor glede av å delta på dette kurset.

På kurset ønsker vi å normalisere følelser.
Vi ønsker ikke å diagnostisere, definere eller kategorisere.

Vårt mål er å hjelpe den enkelte til å finne sine svar og dermed bli bedre kjent med seg selv. En forutsetning for å kunne ta godt vare på seg selv, er å kunne gjenkjenne og siden anerkjenne egne følelser, behov og grenser.

På kurset tar vi på alvor at vi mennesker ikke er så forskjellige.
Vi har de samme følelsene og kan derfor lett identifisere oss med hverandre.

Det å få og gi terapi i en liten gruppe gir mange bonuseffekter:

  • Den som får terapi får etter terapien høre hva og hvordan de som var til stede opplevde terapien, noe som gjør at en ikke blir så alene på sin reise mot større forståelse av seg selv
  • Det å få lov til å være tilstede under en terapi vekker gjerne gamle og ofte glemte ubearbeidede følelser i kroppen slik at en kommer i kontakt med ufølte følelser som trenger å bli tatt på alvor og bli bearbeidet

PRIS

Kurspris kr. 8 800,- (kan betales i to deler før samling)
Ved påmelding sendes faktura og når den er betalt, så er plassen din.

I tillegg kommer overnattings- og måltidspakke kr 2 900,- som faktureres separat
Dette er en prispakke som inkluderer ankomst mandag ettermiddag/kveld og gjelder hele kurset. Oppholdsprisen inkluderer middag mandag kveld. Det er lagt opp til at alle overnatter og spiser alle måltider.

Påmeldingene er bindende, og eventuelle avbestillinger må skje skriftlig. Ved avbestilling belastes et gebyr på 20% av totalbeløpet. Dersom du avbestiller senere enn 14 dager før kursstart, belastes et gebyr på 50%, og ved avbestilling senere enn syv dager før, belastes full kurs- og oppholdsavgift. Skulle du bli forhindret fra å delta, kan du eventuelt overlate plassen til en annen hvis det er venteliste.

PRAKTISK

Kurset begynner formelt tirsdag morgen kl 09.00, men de fleste velger å komme mandag kveld og spise middag sammen med de andre kursdeltakerne og de to terapeutene som leder kurset. Middagen mandag kveld begynner kl 19.00. Kurset er ferdig kl 15.00 fredag ettermiddag.

Nestor er et unikt kurssenter midt i Vestfold. De er kjent for kvalitetsforedrag og et godt kjøkken. Du finner Nestor i den sjarmerende kystperlen Melsomvik i Vestfold, nær E18, Stokke jernbanestasjon og Torp/Sandefjord lufthavn.

For mer info og påmelding send mail til ivar@eqi.no

Hanne Hjertaas og Wenche Kamp Øibrekken er ansvarlige EQ-terapeuter på denne samlingen.

«Å våge er å miste fotfestet en liten stund. Å ikke våge er å miste seg selv.» Søren Kirkegaard.

Kommentarer

kommenter