EQ-kveld digital 08.06.23

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

EQ-kveld digital 08.06.23

juni 8, 2023 @ 18:00 20:30

Vurderer du å starte på et av våre kurs? Lurer du på hva EQ Institute står for og hvordan vi underviser? Da er du hjertelig velkommen til digital EQ-kveld torsdag 8. juni. 

Den tenkningen som EQ Institute representerer er ny for mange. På digital EQ-kveld blir du invitert inn til et hjertevarmt møterom på Teams ledet av EQ-terapeutene Karen-Mette Myrlie-Bjørn og Gunn Malmstrøm. Karen-Mette og Gunn presenterer vårt menneskesyn og våre verdier – og inviterer til spørsmål og refleksjon i gruppa. På den måten vil du kunne få svar på eventuelle spørsmål om hvem vi er, og hva vi representerer.  

Hva får jeg ut av en slik kveld?   

På en digital EQ-kveld får du anledning, hvis du vil, til å dele noe fra din historie og tenke høyt rundt dette i gruppen. Ved å være sammen på denne åpne, ærlige og kjærlige måten, skapes det en ikke-dømmende atmosfære. Det gjør det mulig å legge bort masken og kunne se verden på en ny måte – og dermed få økt motivasjon til å bli enda bedre kjent med deg selv. Å kjenne seg selv og akseptere seg selv er en forutsetning for å kunne ta godt vare på seg selv, og hjelpe andre til det samme hvis det er en motivasjon for deg.

Digital EQ-kveld holdes som videomøte på Microsoft Teams. Du vil motta link til møtet etter at din påmelding er registrert.

Ved pålogging vil vi be deg om å ha på kamera fra starten av. Vi inviterer til nære menneskemøter og da er det en forutsetning at vi kan se hverandre ansikt til ansikt. 

Det er begrenset med plasser i gruppen. Påmelding er gratis, men bindende. Blir du forhindret fra å delta vil vi at du sier ifra til oss på pamelding@eqi.no. Når kvelden nærmer seg vil du få tilsendt link på den e-posten du oppgir i påmeldingsskjemaet.

Hjertelig velkommen!

Påmelding EQ-kveld digital

Navn(Påkrevd)
Påmelding er gratis. Det er begrenset med plasser i gruppen. Blir du forhindret ber vi deg si ifra til oss på pamelding@eqi.no(Påkrevd)
Ønsker du nyhetsbrev fra oss?
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.