EQ-kveld digital 25.08.22

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

EQ-kveld digital 25.08.22

august 25 @ 18:00 20:30

Vurderer du å starte på EQ-kompetanse digital? Lurer du på hva du vil få ut av dette kurset og hvordan vi underviser? Du hjertelig velkommen til en digital EQ-kveld digital 25.08.22 

 Den tenkning som EQ Institute representerer er ganske ny for veldig mange.  Ved å delta på en digital EQ-kveld blir du invitert inn til et hjertevarmt møterom på Teams ledet av Elisabeth Jane Cannon, lærer på EQ-kompetanse digital og EQ-terapeut. Sammen reflekterer dere til en samtale om vårt menneskesyn og våre verdier. På den måten vil du kunne få svar på eventuelle spørsmål om hvem vi er, og hva vi representerer.  

Hva får jeg ut av en slik kveld?    

På en EQ-kveld digital 25.08.22 får du anledning, hvis du vil, til å dele noe fra din historie og tenke høyt sammen med Elisabeth. Ved å være sammen på en åpen, ærlig og kjærlig måte, skapes en ikke-dømmende atmosfære, som gjør det lettere å legge bort masken og dermed eventuelt få én eller flere opplevelser av å se verden på en annen måte og dermed får økt motivasjon til å bli enda bedre kjent med deg selv. Å kjenne seg selv og akseptere seg selv er en forutsetning for at du kan ta godt vare på deg selv.  

Hvordan har tidligere deltakere opplevd EQ-kveld?  

«Jeg kjente det gjorde en forandring for livet mitt med en gang. Aldri før har jeg kommet så dypt i mine egne følelser eller kjent så på at det faktisk finnes en vei ut av min indre uro og negative snakk til meg selv.» 

«Det dere gjorde for meg på EQ-kveld, var å «omfavne» et skadet barn. Og dere gjorde det bare ved å være der og lot meg være der jeg var.» 

Hjertelig velkommen!

Det er begrenset med plasser, maks 12 deltagere. Påmelding er gratis, men bindende. Vi ber deg om å gi oss beskjed om du allikevel ikke kan møte, slik at noen andre kan få din plass. Når kvelden nærmer seg vil du få link på den e-post du oppgir i påmeldingsskjema. Kontakt oss gjerne på pamelding@eqi.no

Påmelding EQ-kveld digital

Navn(Påkrevd)
Påmelding er gratis. Det er begrenset med plasser. Blir du forhindret ber vi deg si ifra til oss på pamelding@eqi.no(Påkrevd)
Ønsker du nyhetsbrev fra oss?
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.