EQ-kveld digital 15.02.23

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

EQ-kveld digital 15.02.23

februar 15, 2023 @ 18:00 20:30

Vurderer du å starte på EQ-kompetanse digital i april 2023? Lurer du på hva du vil få ut av dette kurset og hvordan vi underviser? Du hjertelig velkommen til en digital EQ-kveld digital 15.02.23

Den tenkning som EQ Institute representerer er ganske ny for veldig mange. Ved å delta på en digital EQ-kveld blir du invitert inn til et hjertevarmt møterom på Teams ledet av Elisabeth Jane Cannon. Hun er EQ-terapeut og lærer på kurset EQ-kompetanse digital. Elisabeth presenterer vårt menneskesyn og våre verdier og inviterer til spørsmål og refleksjon i gruppa. På den måten vil du kunne få svar på eventuelle spørsmål om hvem vi er, og hva vi representerer.  

Hva får jeg ut av en slik kveld?    

På EQ-kveld digital 15.02.23 får du anledning, hvis du vil, til å dele noe fra din historie og tenke høyt i gruppen. Ved å være sammen i gruppe på en åpen, ærlig og kjærlig måte, skapes en ikke-dømmende atmosfære. Det gjør det lettere å legge bort masken og kunne se verden på en ny måte. Og dermed får økt motivasjon til å bli enda bedre kjent med deg selv. Å kjenne seg selv og akseptere seg selv er en forutsetning for at du kan ta godt vare på deg selv.  

Hjertelig velkommen!

Det er begrenset med plasser i gruppen, maks 20 deltagere. Påmelding er gratis, men bindende. Vi ber deg om å gi oss beskjed om du allikevel ikke kan møte, slik at noen andre kan få din plass. Når kvelden nærmer seg vil du få link på den e-post du oppgir i påmeldingsskjema. Kontakt oss gjerne på pamelding@eqi.no

Påmelding EQ-kveld digital

Navn(Påkrevd)
Påmelding er gratis. Det er begrenset med plasser i gruppen. Blir du forhindret ber vi deg si ifra til oss på pamelding@eqi.no(Påkrevd)
Ønsker du nyhetsbrev fra oss?
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.