EQ-ledelse: Hvordan lede uten klumpen i magen? VENTELISTE

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

EQ-ledelse: Hvordan lede uten klumpen i magen? VENTELISTE

august 30 @ 09:00 12:00

Dette GNIST arrangementet er nå fulltegnet. Du kan fortsatt melde deg på VENTELISTE.

Velkommen til workshop EQ-ledelse: Hvordan lede uten klumpen i magen? med Dora Thorhallsdottir. Workshopen er en del av Gnistuken 2023 – en uke med ledelse i fokus.

Det finnes flere teorier om ledelse som er svært verdifulle. Men er det så enkelt som å bare følge dem?  

Vel, det er ikke alltid tilfellet. Selv erfarne ledere, med en imponerende utdannelse og smarte verktøy, kan oppleve kaos av og til. Ordene kommer ikke ut som planlagt, og kroppsspråket samsvarer ikke med det vi ønsker å formidle. Det kan føre til ubehagelige fysiske reaksjoner som en klump i magen, stramhet i brystet, raskere hjerteslag og pust. Verst av alt er at vi kan miste tilgangen til den rasjonelle delen av hjernen, der vår kunnskap og verktøy er lagret.

Hva skjer egentlig i hjernen i slike øyeblikk, og hvordan kan vi håndtere det? 

Kanskje ligger irritasjon over en kollega i veien for å bli den lederen du ønsker å være. Eller kanskje føler du at du ikke hører hjemme på møtet og “faker” det. Og hva betyr egentlig begrepet “lede med hjertet”?  

På denne workshopen vil du få svar fra en av Norges fremste leverandører av kurs med fokus på utvikling av emosjonell intelligens (EQ), EQ Institute AS.  

Innhold

Dora Thorhallsdottir, tar deg med på en humørfylt reise på en arbeidsplass der lederen er høy på IQ og lav på EQ.  

Etter foredraget er det gruppesesjoner ledet av to EQ-lærere. De vil dele sine personlige erfaringer som ledere, inkludert temaer som skam, utbrenthet, ensomhet, frustrasjon og overansvarlighet.

De vil vise hvordan de har oppnådd økt trygghet og mestring i lederrollen gjennom å utvikle sin emosjonelle intelligens, noe som har gjort arbeidslivet mindre energitappende. I små grupper vil du få praktiske EQ-verktøy som du kan implementere i din egen ledelsesstil.  

Portrett Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir

Grunnlegger og eier av EQ Institute

Dora er utdannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark. Hun er også utdannet allmennlærer, journalist og har en mastergrad i kommunikasjon. Som EQ-terapeut innehar hun verktøyene du trenger, og som komiker og foredragsholder formidler hun på et underholdende vis som gjør det lett å følge med. 

Alle ledere er hjertelig velkommen til workshopen EQ-ledelse: Hvordan lede uten klumpen i magen? med Dora Thorhallsdottir.

Dato: Onsdag 30.08.23
Tidspunkt: Kl. 09:00 – 12:00

Sted:
EQ Institute Oslo
Drammensveien 155 
0277 Oslo 
Tlf: +47 413 10 600
E-post: post@eqi.no

Pris:
Gratis, men begrenset antall plasser. Bindende påmelding i skjema under. Melder du deg på og blir forhindret i å delta, ber vi deg å si ifra til oss på e-post pamelding@eqi.no så vi kan gi din plass til noen andre.

Påmelding workshop EQ-ledelse 30.08.23 VENTELISTE

Navn(Påkrevd)
Ønsker du nyhetsbrev fra oss?
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Se øvrige arrangmenter hos EQ Institute her