Webinaruka: Bokbad: Egenkjærlighet – skaper ringer i vannet

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Webinaruka: Bokbad: Egenkjærlighet – skaper ringer i vannet

februar 14 @ 19:00 20:00

Vi inviterer til bokbad hvor Dora vil intervjue forfatterne Herdis og Hanne om deres nye bok: Egenkjærlighet – skaper ringer i vannet. 

I dette webinaret vil du få svar på spørsmål som:

  • Hva er egenkjærlighet?
  • Hva er det som gjør at det er viktig å ha stor grad av egenkjærlighet?
  • Hvordan kan jeg utvikle mer egenkjærlighet?

Dine følelser er din indre veiviser, ditt navigasjonssystem. Hvis du ønsker mer glede og kjærlighet i livet trenger du gradvis å ta eierskap over din historie og alle dine følelser. Også de som av gode grunner er pakket bort. Dermed får du god tilgang til ditt navigasjonssystem og kan ta valg som er gode for deg. Boken handler om reisen til økt selvinnsikt og egenkjærlighet. Når du elsker deg selv, vil du tro på at andre kan elske deg. Boken gir deg innsikt i hvordan du kan bruke egenkjærlighet som medisin. 

Herdis Palsdottir

Grunnlegger EQ Institute

Herdis er er barnehagelærer, spesialpedagog med hovedfag fra UiO og utdannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark. Hun har skrevet flere bøker, utviklet EQ-terapien, er drivkraften bak EQ-barnehagen og grunnlegger av EQ Institute.

Hanne Hjertaas

EQ-terapeut og lærer ved EQ Institute

Hanne Hjertaas er utdannet EQ-terapeut fra EQ Institute. Hun arbeidet i 35 år i barnehage som assistent. Hanne er i dag foredragsholder og lærer ved EQ Institute. Hun jobber også som EQ-terapeut.

Dora Thorhallsdottir

Grunnlegger EQ Institute

Dora er utdannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark. Hun er også utdannet allmennlærer, journalist og har en mastergrad i kommunikasjon. Hun er en av grunnleggerne av EQ Institute. Som EQ-terapeut innehar hun verktøyene du trenger, og som komiker formidler hun foredraget på et underholdende vis som gjør det lett å følge med. 

Hjertelig velkommen til bokbad!

Gratis deltakelse. Påmelding her!

Vi gleder oss til å se deg på webinaret; Bokbad: Egenkjærlighet -skaper ringer i vannet

Les om øvrige arrangement i webinaruka 2022 her!