Webinaruka: Hvordan møte barn slik at de utvikler egenkjærlighet?

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Webinaruka: Hvordan møte barn slik at de utvikler egenkjærlighet?

februar 15 @ 19:00 20:00

Med Dora Thorhallsdottir

Hvordan barn blir møtt i sine første leveår avgjør på mange måter hvordan livet deres blir. Den grunnleggende selvfølelsen og egenkjærligheten blir etablert i disse årene og danner fundamentet for hvordan de har det med seg selv. Dette er noe som dessverre har vært undervurdert i mange år! 

Alle dine valg er i samsvar med hva du tenker om deg selv. Du tar gode valg dersom egenkjærligheten er der, men godtar langt mer og finner deg i destruktive relasjoner dersom du ikke liker den du er. Derfor blir dette så viktig!

Hvordan kan du møte barn slik at de får stor grad av egenkjærlighet? I løpet av dette webinaret får du helt konkrete verktøy til nettopp dette, du vil f.eks lære hvilke ord som er konflikthemmende og hvilke som er konfliktfremmende. Du vil også lære hvordan du kan møte barns følelser på en måte som gjør at de føler seg møtt og roer seg raskere, fremfor at de føler seg kritisert og får følelsen av å være feil. 

 Dette foredraget er for alle foreldre og personer som jobber med barn, uansett alder på barna. Det er aldri for sent å endre måten vi møter andre på!

Dora Thorhallsdottir

Grunnlegger EQ Institute

Dora er utdannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark. Hun er også utdannet allmennlærer, journalist og har en mastergrad i kommunikasjon. Hun er en av grunnleggerne av EQ Institute. Som EQ-terapeut innehar hun verktøyene du trenger, og som komiker formidler hun foredraget på et underholdende vis som gjør det lett å følge med. 

Gratis deltakelse. Påmelding her!

Hjertelig velkommen til webinar: Hvordan møte barn slik at de utvikler egenkjærlighet?

Les om øvrige arrangement i webinaruka 2022 her!

Gratis