Webinar EQ-mann – den viktige og vanskelige mannsrollen

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Webinar EQ-mann – den viktige og vanskelige mannsrollen

august 20 @ 18:30 19:30

EQ Institute inviterer til webinar med Gregor Falkner og Tore Petterson om den viktige – og vanskelige mannsrollen i dagens samfunn.

Menn forteller at de får mindre hjelp enn de har behov for når livet er vanskelig, og at den hjelpen de får verken er tilstrekkelig, eller tilpasset etter deres behov og ønsker!

Både Tore og Gregor er EQ-terapeuter og de leder sammen kurset EQ-mann i Oslo. I dette webinaret deler de erfaringer de har gjort seg i møte med menn på  kurset og gir svar på:   

Hva skal til for å skape gode relasjoner, og med det bedre psykisk helse også for gutter og menn?

Hva gjør det er så vanskelig å be om hjelp? Blir jeg mindre mann om jeg noen ganger har behov for å lene meg inntil et annet menneske og være svak?

Hva gjør at akkurat EQ-terapi fungerer så bra for menn?

Gregor kommer til å dele sine erfaringer med å ha vært en mann og pappa som prøvde å møte alles forventninger – og som endte opp med å såre de han er aller mest glad i. Han deler hva som skulle til for å snu situasjonen, og hva som skjedde da han endelig fant den hjelpen han trengte.

Tore forteller hvordan det tok han over 40 år å bli kjent med den han er bak «fasaden» og hva som er, og alltid har vært, hans egentlige behov.  Tore deler hva som skjedde i hans liv som gjorde det nesten umulig for han å si nei, og derfor endte med å leve et grenseløst liv, både på jobb og i relasjoner. Mange år med dårlig kommunikasjon, som er gått i generasjoner, ble brutt da han forsto at det ikke er praten, men lyttingen, god kommunikasjon handler om. Både til seg selv og andre.

Gratis påmelding til webinaret EQ-mann – den viktige og vanskelige mannsrollen tirsdag 20. august kl. 18:30 – 19:30. Webinaret holdes på Teams Live Events.

Alle er hjertelig velkommen!

Les mer om EQ-mann kurs høst 2024 her

Microsoft Teams Live Events