Webinar: Fornøyd hjerne og kropp – hvordan?

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar: Fornøyd hjerne og kropp – hvordan?

september 25, 2023 @ 19:00 20:00

Hjernens hovedoppgave er å bevare din energi og helse. I dette webinaret vil lege Merete Vevelstad forklare hvordan du kan ta ledelsen i din egen helsehistorie. Velkommen til webinar: Fornøyd hjerne og kropp – hvordan? 25.09.23 kl. 19-20

Vevelstad vil utdype hvordan du kan bedre hjernens samarbeid med kroppens sanseinntrykk og følelser, og sørge for bedre «badevann» for kroppens 37 billioner smarte celler.

I lys av nyere vitenskap gis en lettfattelig forklaring på hva som skjer med energi og helse, når hjernen har lært å undertrykke visse kroppslige signaler, og tåkelegger dem med kroniske stressmekanismer ment for å beskytte deg. Og hvordan tanker og følelser har stor og døgnkontinuerlig påvirkningskraft over din helse.

Vevelstad illustrerer også hvorfor helsegevinst av mange psykoaktive legemidler er så skuffende. 

«Siden du er den eneste i verden som har tilgang til din hjerne, ønsker jeg i lys av min lege-, forsknings-, og livskunnskap å vise hvordan du kan hjelpe deg selv», sier Vevelstad. 

«Denne selvhjelpen er gratis, uten bivirkninger, har god effekt, og er lett å lære med litt øvelse».

Merete Vevelstad

Overlege, PhD

Merete Vevelstad er overlege, PhD, spesialist i klinisk farmakologi, med doktorgrad om risikofaktorer for dødelig rusmiddelforgiftning. Utdannet lege i 1993 ved Universitetet i Oslo. Sykehuslege frem til 1998, har siden jobbet fulltid som rus-, forgiftnings- og påvirkningsekspert for rettssystemet, og med undervisning og veiledning. Stor interesse for hjernen, bevissthet, følelser, relasjoner og mindfulness/meditasjon. EQ-student i Oslo, snart ferdig med 3-årig deltidsutdanning i EQ-terapi.  

Hjertelig velkommen til webinar!

Gratis deltakelse. Har du ikke mulighet til å delta direkte på webinaret? Alle påmeldte vil få en e-post etter webinaret med tilgang til opptak.

Dette arrangementet er nå fullt!

Vi gleder oss til å se deg på webinar: Fornøyd hjerne og kropp – hvordan? 25.09.23 kl. 19-20

Les om våre arrangementer her

Gratis