Webinar Dora Thorhallsdottir Plutselig pårørende…!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar Dora Thorhallsdottir Plutselig pårørende…!

februar 28 @ 19:00 20:00

Hjertelig velkommen til webinar Dora Thorhallsdottir Plutselig pårørende…!

“Det var den beste sommeren jeg noensinne har hatt. Jeg var stormforelska i en mann jeg hadde møtt for litt over ett år siden. I løpet av det første året hadde han fridd, vi hadde kjøpt hyttetomt på fjellet og et nydelig hus i Tønsberg og vi var utrolig takknemlige for at barna våre kom så godt overens. Nå skulle Livet, versjon 2.0 endelig begynne!”

Slik beskriver Dora Thorhallsdottir tiden rett før den vonde beskjeden kom om at hennes store kjærlighet, Jan Tore, hadde en stor svulst i halsen.

Dette webinaret blir et møte med Dora der hun er i dag. Hun vil dele sine tanker og følelser rundt det å bli kastet inn i rollen som pårørende til et alvorlig sykt familiemedlem, en rolle hun visste veldig lite om.

Gratis deltakelse. Påmelding Webinar Plutselig pårørende…!

Hjertelig velkommen til webinar med Dora Thorhallsdottir Plutselig pårørende…! Les hele artikkelen av Dora Thorhalsdottir her

Portrett av Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir

Grunnlegger EQ Institute

Dora er utdannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark. Hun er også utdannet allmennlærer, journalist og har en mastergrad i kommunikasjon. Hun er en av grunnleggerne av EQ Institute. Som EQ-terapeut innehar hun verktøyene du trenger, og som komiker formidler hun foredraget på et underholdende vis som gjør det lett å følge med. Hun er aktuell i podcasten Relasjonspodden og med showet Overganger.

Gratis