Webinaruka: Menn og egenkjærlighet

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Webinaruka: Menn og egenkjærlighet

februar 17 @ 19:00 20:00

Tore snakker om menn og egenkjærlighet. I 2020 startet han på 3-årig EQ-terapeututdannelsen med ett viktig mål for øyet; Å gjøre terapi mer tilgjengelig for menn. Som en mann oppvokst i 90-tallets macho-kultur tar han et oppgjør med dårlige forbilder, kroppspress, destruktive ungdomsmiljøer og negative mannsforbilder. 

I dette webinaret vil han blant annet stille spørsmål til hvorfor selvmordstallene fortsatt er så høye blant unge gutter og menn. Han er opptatt av å ikke komme med svar, men forandre måten vi tenker rundt disse temaene. 

Tore snakker om egenkjærlighet og hva mangel på egenkjærlighet gjør med oss, både som samfunn og enkeltmennesker. Han snakker rett fra levra og legger lite imellom, med både friskt språk og en god dose humor.

Tore Petterson

Foredragsholder

Tore Petterson er en av landets mest erfarne foredragsholdere og har i de siste seks årene reist landet rundt med foredraget «Det er en gave å være annerledes». Hans historie starter med grov mobbing og full ansvarsfraskrivelse fra skoleverket. Han har klare tanker om hvordan hans liv ville vært helt annerledes om ansvarspersoner i skoleverket hadde hatt større psykososial og relasjonell kompetanse. Tore snakker om å være det forbildet vi selv og barna våre trenger. Han han bred erfaring med å holde foredrag for skoleelever, lærere, næringsliv, helsevesen og fagforeninger. 

Gratis deltakelse. Påmelding her!

Hjertelig velkommen til webinar: Menn og egenkjærlighet

Les om øvrige arrangement i webinaruka 2022 her!