Webinaruka: Hvordan dine tanker og følelser påvirker helsen

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Webinaruka: Hvordan dine tanker og følelser påvirker helsen

februar 16 @ 19:00 20:00

Med Merete Vevelstad, overlege og student ved EQ Institute

I dette webinaret vil lege Merete Vevelstad forklare hvordan tanker og følelser påvirker helsen din. Hvordan du kan ta ledelsen i din egen helsehistorie, ved å sørge for «bedre badevann» for din kropps 37.000 billioner fantastiske og intelligente celler. 

I lys av nyere vitenskap gis en lettfattelig biologisk forklaring på hvordan kronisk stress omformer helse til sykdom, og hvordan dine tanker og følelser har enorm og kontinuerlig påvirkningskraft på din kropp og helse. Hun illustrerer også hvorfor helsegevinst av mange legemidler er så skuffende. 

–          Av alt jeg som lege og forsker har lært om kroppens magiske verden, er denne nye kunnskapen blant det største og mest banebrytende for vår helse og livsglede og vårt helsevesen, mener Vevelstad.  

Merete Vevelstad

Overlege, PhD

Merete er overlege, PhD, spesialist i klinisk farmakologi, med doktorgrad om risikofaktorer for dødelig rusmiddelforgiftning. Hun har siden 1998 jobbet fulltid som rus- forgiftnings- og påvirkningsekspert for rettssystemet, og med undervisning og veiledning. Har lenge hatt stor interesse for hjernen, bevissthet, følelser, relasjoner og meditasjon. Tar deltidsstudier og er 2.års EQ-student i Oslo. 

Hjertelig velkommen til webinar!

Gratis deltakelse. Påmelding her!

Vi gleder oss til å se deg på webinar: Hvordan dine tanker og følelser påvirker helsen.

Les om øvrige arrangement i webinaruka 2022 her!

Gratis